Samspil med kunderne

Der er umiddelbart langt fra et lille enkeltmandsfirma i Danmark til de store amerikanske talkshows, hvor ikoner som Jay Leno, John Stewart og David Letterman har huseret i årevis.
Jeg finder dog alligevel inspiration i det generationsskifte, som de seneste år har været en realitet på flere af føromtalte talkshows. De nye værter skulle virkelig finde fodfæste i nogen gigantiske fodspor – skal man gøre det samme som forgængeren eller gå sin egen vej?

Jeg erkender blankt, at jeg har et soft spot for Jimmy Fallon, der overtog The Tonight Show efter legenden Jay Leno. Fallon har sammen med sit hold bag scenen på imponerende vis sat sig selv i scene bevæbnet med musikken i forskellige afskygninger fra Lip Sync Battle over musiklykkehjul til a cappella-versioner af kæmpe hits.

Det er imponerende og lærerigt på flere niveauer.

For det første gør Jimmy Fallon tingene på sin egen måde i tæt samspil med aftenens gæster. Det samme udgangspunkt har vi hos :kolon, hvor vi går til opgaverne på vores egen ydmyg facon i samarbejde med vores kunder. Der er tale om et samspil mellem os og kunderne, hvor vi i fællesskab skal få budskabet bedst muligt afsted til modtageren.
For det andet giver The Tonight Shows mange lege og musikalske gimmicks et væld af content til de sociale medier, som gør, at Fallon & co. også lever uden for normal sendetid. Netop indhold er vigtigt, når du skal fastholde din kunders interesse – det handler om at være ”top of mind”, så du står forrest næste gang kunden er på udkig efter netop den varer eller service, du kan levere.

Og så er det altså bare vilde tal Jimmy Fallon og The Tonight Show leverer på de sociale medier. Se dem hos Volume, der har skrevet mere specifikt om Fallon & co.