Passion og fællesskab i forskellige former

De seneste uger har traditionen tro budt på travlhed og mange forskellige opgaver. Udover åbningen af Sommerland Sjælland, hvor jeg spenderer langt størstedelen af min vågne timer, så har jeg også haft travlt med det årlige Sørby Marked samt lidt freelanceopgaver.

Fælles for de tre ovennævnte ting er passion og fællesskab. Når Sommerland Sjælland åbner, bruger vi usandsynligt mange timer på kort tid, så parken står klar til åbningsdagen.
På Sørby Marked arbejder jeg og fodboldklubben FS Hashøj frivilligt med at tage os af scener og artister på markedspladsen. Som musikchef, backstagemanager og konferencier er det mit ansvar, at alt ruller så smertefrit som muligt i løbet af markedsdagene. De mange timer skulle gerne kaste et fint beløb af sig, som lander i FS Hashøjs klubkasse.

Sidst – men ikke mindst – mødtes jeg med to af medlemmerne af bandet Fugleflugten i Botanisk Have, hvor vi talte om deres kommende koncert på Roskilde Festival. Samtidig fik vi også en snak om bandets drive og fællesskab – gutterne kan simpelthen ikke holde sig væk fra øvelokalet, der virker som en magnet på dem.
Det er jo et fedt udgangspunkt for et band med ambitioner – det er alt andet lige lettere, hvis man også er gode venner og kan lide dem, man bruger mange timer sammen med. Ligesom jeg har det med Sørby Marked og Sommerland Sjælland.

Du kan i øvrigt læse interviewet med Fugleflugten i seneste udgave af vækstlagsmagasint Mer’ Monitor.